медові Коржики рецепт з фото

Медові коржики — рецепт з фото, дуже простий в приготуванні і дуже смачний! Вони чудово поєднуються з чаєм або кавою, виходять м’якими, ніжними і просто тануть у роті.

Інгредієнти

  • половина склянки меду;
  • 2 яйця;
  • 200 грамів вершкового масла;
  • половинка чайної ложки соди;
  • 4 склянки борошна;
  • стакан арахісу;
  • цукрова пудра.

Медові Коржики — рецепт приготування

  1. Вершкове масло потримати пару годин при кімнатній температурі, щоб воно стало м’яким. З’єднати його з медом, содою, цукром і яйцями. При цьому жовток одного яйця потрібно залишити для змащування готових коржиків.
  2. Додаємо борошно і починаємо вимішувати тісто, поки воно не стане гладким. Прибрати готове тісто, загорнуте в харчову плівку, в морозилку на півгодини.
  3. Горішки промити і обсмажити до золотистого кольору, дати трохи охолонути і подрібнити, прокатати їх качалкою на аркуші паперу.
  4. Тісто викласти на пергамент, накрити плівкою, щоб воно не прилипало до качалку, і розкачати.
  5. Нарізати коржики спеціальними формочками для тіста.
  6. Залишився жовток збити, намазати їм одну сторону наших заготовок, потім цією ж стороною опустити в горішки, щоб вони налипнули. Викласти коржички на деко, застелений папером. Духовку розігріти до 200 градусів і пекти 10-15 хвилин.
  7. Посипати гарячі медові коржики цукровою пудрою.

Ось такий чудовий рецепт з фото медових коржиків підготувала для вас «Медова енциклопедія». Приємного апетиту!

Поділитися: