Салат Щітка для схуднення – відгуки, рецепти від Малишевої і Королевою, як вживати, фото

Зміст:

  • Рецепти
  • Класика
  • Особливий рецепт
  • З додаванням черешків селери
  • З черешками і коренем селери
  • Фруктовий варіант «Щітки»
  • З висівками
  • За Малишевої
  • Однойменна дієта З Королевою
  • Дієта «Щітка»
  • Що кажуть лікарі?
  • Схудлі

В чому особливість салату щітка, чому вага знижується за мінімальний час? Що ж входить в популярне блюдо? Як його правильно потрібно готувати, щоб була можливість швидкого схуднення?

Особливість страви в його сиром складі, тому всі корисні речовини відразу ж надходять в організм. Всі інгредієнти – не варені, не смажені і не тушковані, вони в сирому вигляді, тобто не оброблені термічно.

Переварюючи такі інгредієнти, організм проходить повну стадію очищення, тобто із запасників витрачаються всі компоненти, які неможливо видалити за інших травних процесах.

Вся мікрофлора оновлюється, патогенні мікроби не можуть жити в такому середовищі, яка утворюється при поглинанні сирої їжі, вони гинуть, а з їх загибеллю на це місце вбудовуються живі бактерії, благотворно впливають на весь організм, оздоровлюють його і змушують утворюватися новим клітинам!

Після декількох днів прийому може спостерігатися позитивна динаміка оздоровлення та схуднення:

  • Зникає набряклість;
  • Хворобливі запори відходять у минуле;
  • Венозні судини стають прозорими, пропадає синюшність, особливо це помітно на обличчі;
  • Загазованість, що виникає від неперетравленої їжі, зникає, з’являється легкість, активність, запал.

Переконливо? Щоб випробувати все це на собі, пропонуємо кілька варіантів салату Щітка.

Рецепти

Зверніть увагу, весь склад продуктів із сирого сировини! Нічого вареної або обсмаженої! Мінімальна кількість ефірних приправ, це відноситься до солі!

Класика

  • Сирий очищений коренеплід буряка, натертий на крупній стороні терки.
  • Яркоокрашенная морква, теж потерта на тій же стороні.
  • Обов’язковий інгредієнт – яблуко, можна вибрати з зелених або червоних плодів на вибір.

Перекласти в простору тару, до всіх компонентів додати свіжовіджатий сік лимона або лайма, злегка перемішати і окропити складу рослинною олією, краще всього вибирати олії холодного віджиму.

Особливий рецепт

Перший рекомендують ті, хто не вважає себе повноцінними сыроедами, другий – від поціновувачів сирого поїдання їжі.

Різниця між цими стравами тільки в способі шинкування: одні роблять складу з дрібно натертих овочів, інші – залишають крупно порізаною.

Склад такий же, як і в попередньому рецепті, але додається свіжа капуста нашаткована осінніх, а не зимових сортів – вона більш соковита, у неї більше вітамінів у складі, які не дають їй долежати до весни.

До них додаються горіхи, можна брати будь-які, які доступні для придбання. Що стосується горіхів, то їх можна пропустити через м’ясорубку, відправити для шинкування в блендер, потовкти ступкою – варіантів подрібнення безліч, а можна з ними нічого не робити, і з’їсти цілком.
Обов’язковим інгредієнтом є сік цитрусових – лайма чи лимона: від цього компонента поліпшується само травлення, їжа насичується вітамінами, амінокислотами, мінеральним складом.
Для прикраси можна додати будь-яку зелень.

З додаванням черешків селери

Багато визнають, що цей овоч має бути в меню тих, хто намагається схуднути. Унікальний мінеральний склад, збалансований за кількістю необхідних амінокислот і вітамінів – ось за що його цінують у всьому світі!

Отже, що закладається в наш салат – черешки селери овочевого, дрібно порізані або потерті на крупній стороні терки + свіжі огірочки + лимонний сік + олія холодного віджиму + будь-яка доступна зелень.

Всі інгредієнти можуть мати консистенцію повного дроблення – у вигляді кашки – але до них потрібно додати трохи олії і соку. Можна його не їсти, а випити, буде дуже смачно!

З черешками і коренем селери

Як і в попередньому рецепті, черешки можна порізати або збити в блендері – на вибір, до нього додається потерта на великій стороні терки яркоокрашенная буряк і додається натертий сирий корінь селери, цей сорт називають кореневим.

До всього складу звичайні добавки – олія і сік. Можна приступити до поїдання!

Фруктовий варіант «Щітки»

Для нього купуємо будь сухі фрукти (курага і чорнослив) і цитрусові – грейпфрут+ зернятка граната.

Що зробити: сухі фрукти замочити, вийняти і дрібно нашаткувати. Їх замочити в віджатих зернятках граната – соку, до складу додати роздвоєний грейпфрут, звільнений від плівок, крупно розрізаний.

Все, приємного апетиту!

З висівками

Напевно, багато хто чули про чарівні властивості висівок – їх здатність до швидкої організації обмінного процесу. Ось і в нашому салаті вони будуть виконувати ці функціональні призначення.

Що потрібно ще: крупно натерте яблуко будь-якого сорту + крупно нарізані часточки апельсина+ половина стаканчика йогурту з нежирним вмістом + мед (приблизно чайна ложка).

Масу з висівок залити рідким йогуртом, залиште її на кілька хвилин для набухання. Всі інгредієнти об’єднати і перемішати, додати мед.

За Малишевої

Секрет цього рецепта в кількості взятих для салату продуктів – всього потрібно по 300 грам, тобто сирих овочів потрібно покласти саме цю кількість. Але є умова: вони повинні бути потерті на крупній тертці.

У рекомендаціях наш телевізійний доктор рекомендує до овочевого салату додати гострий мелений перець – ось в чому відмінність цієї страви від інших варіацій.

Перець провокує більше виділення шлункового соку, що позначається на повному переварювання в шлунку потрапила в нього їжі – без залишків і покладів!

Особливо ефективний рецепт для жінок після пологів, коли в організмі застоялося безліч непотрібних компонентів.

Однойменна дієта З Королевою

Рецептура базується на вибірковому харчуванні одним продуктом – рисом, з водою і ложечкою меду.

Що потрібно зробити?

  • Рис (250 грам) ретельно промивається, попередньо його слід залити холодною водою на всю ніч;
  • З ранку його відкидають на друшляк, і знову промиваємо водою з-під крана;
  • Відціджені рисові зерна занурюють у гарячу воду, відварюють протягом приблизно 15 хвилин;
  • Розділити відварений рис з рівних часток;
  • Кожну частку приймати на сніданок, обід і вечерю, а також в якості перекусу;
  • Між прийомами пити профільтровану воду і з’їдати трохи меду: не більше 3 ч. л. за весь день.

Після 3 днів можна помітити зміни, що відбулися, – відчувається легкість, тяжкість йде з шлунка, очищення організму проходить повністю.

У наступні 3 дні в раціон включають тільки курячу продукцію, допускається замість неї вживати рибні страви легкого приготування.

Не забувати про воду, її повинно потрапляти в організм не більше 2,5 л!

Дієта «Щітка»

Суть цієї дієти в щоденному прийомі салату Щітка + додати трохи відвареного м’яса або риби, наступний день їх замінити цитрусовими, потім до нього можна додати шматочки відвареної курячої грудки. Але кожен день обов’язково повинен бути присутнім салат з будь-якого рецепту!

Як часто вживати?

Не забувайте, що у кожної дієти є свій термін вживання, це відноситься до нашого салату і дієті. Не потрібно занадто довго на ній сидіти, 10-12 днів буде цілком достатньо, щоб привести весь організм в активний вид, інакше може початися зневоднення, що знову ж таки, може призвести до сумних наслідків.

Регулярність можна організувати через 2-3 місяці, а кількість днів не повинно бути більше 5!

Що кажуть лікарі?

Андрій, терапевт.

«Як і будь-яке інше лікувальне харчування, так і по цій системі, воно повинно проходити під спостереженням дієтологів. При будь-яких негативних наслідках терміново перейти на звичайний режим харчування. У деяких випадках може статися загострення хронічних захворювань, і це одна з негативних сторін цієї дієти.»

Вікторія, дієтолог.

«Я схвалюю харчування фруктами і овочами. Клітковина добре допомагає очистити кишечник, і вивести шлаки і токсини.»

Схудлі

Аліса, 25 років.

«Довго сироїдіння витримати дуже важко, але можливо, якщо поставити конкретну мету. Після 3 днів поїдання тільки салату за різними рецептами, вага знизився на 3 кг!»

Ольга, 32 роки.

«Вирішила спробувати, салат вийшов дуже смачним, сіль я не додавала, думаю вона там зайва. У планах висидіти 1 день, якщо вийде, буду через день таку розвантаження влаштовувати.»

Ганна, 39 років.

«Я готувала салат без капусти, просто буряк, яблуко, морква, всі терла на тертці, додавала 1 волоський горішок, ложку раст. масла і ще пару ложок кефіру, їла зранку. За тиждень схудла на 5 кг»

Поділитися:
Немає коментарів

Залишити відповідь

Ваш e-mail не будет опубликован. Все поля обязательны для заполнения.