Салати з червоної риби – 5 кращих рецептів приготування смачної страви для вас!

Інший раз готуєш салат до обіду або будь-який інший трапезу, а виходить, що після нього вже ніхто нічого не хоче, ні – не може, є! Чому так виходить? А тому що ці салати можуть бути настільки поживними і збалансованими у всіх відносинах, що ні першого, ні другого страви після них не з’їсти.

Зміст статті:

  • З сиром і Айсбергом
  • З яєчнею
  • З помідорами і огірками
  • Ніжний шарами
  • Ситний з бринзою

Найцікавіше в ці моменти те, що, як правило, червоній рибі підходить будь-який продукт! А тому, якщо в холодильнику залежалися якісь залишки продуктів, не викидайте їх. Інший раз, поєднуючи непоєднуване, ми отримуємо смачні страви, яких до вас ще ніхто не готував.

Чим ще хороші салати з червоної риби? Смачні. Корисні. Красиві. Легко готуються. І швидко з’їдаються, насичуючи не тільки вітамінами і корисними речами різними. А і буквально фізично. Тому, якщо у вас є червона риба – хоч сира, хоч солона, сміливо відкривайте холодильник, як тільки постане питання про рецепті салату, і діставайте, все, що залишилося після приготування різних страв. Навіть якщо у вас немає того, що є в рецептурі!

Смачний салат з червоною рибою, сиром і салатом Айсберг»

Легкий, ненав’язливий, швидкий у приготуванні, смачний, приємний в будь-якій трапезі. Його їдять з величезним задоволенням навіть діти. Особливо якщо їм доручити «роздягати «Айсберг»!»

Інгредієнти для приготування страви

  • Червона риба солена – 200 гр.
  • Огірок свіжий — 200 гр.
  • Помідор 200 гр.
  • Сир — 50 гр.
  • Оливкова олія – 1 ч. л.
  • Сік лимона – кілька крапель
  • Спеції – за смаком.

Як приготувати швидко і смачно?

Приголомшливий і соковитий «Айсберг» — прекрасна знахідка (але підуть і будь-які інші ніжні салати). Нам листочки треба дрібно настругати. Рибку наріжемо тонко, як і листя салату. Свіжий огірок тоненько наріжемо вздовж, а потім – соломкою. Так само зробимо і з помідором (бажано тугим) . Настрогаем сир на крупній тертці і зробимо заправку для салату – з’єднаємо оливкова олія з іншими інгредієнтами, добре перемішаємо і заправити салат. Зверху посиплемо сиром. Викладемо або на лист салату, або на лавашик.

Салат з яєчнею і червоною рибою – цікавий варіант холодної закуски для вас!

Залишилася яєчня, або набридло подавати в такому вигляді її? Приготуйтеся до шедевру! Ситний і смачний, цей салатик дуже швидко готується і ще швидше змітається з тарілок.

Продукти для приготування

  • Червона риба відварна – 200 гр.
  • Помідори чері – 5-6 шт.
  • Зелений горошок – 1 ст. л.
  • Яйця – 2 шт.
  • Спеції – за смаком
  • Лаваш – чверть аркуша
  • Оливкова олія – 1 ст. л. і для смаження яєчні
  • Соус соєвий – кілька крапель

Рецепт приготування

Приготуємо яєчню, збивши її зі спеціями. Остудимо і наріжемо на пластиночки. Точно так зробимо, якщо у вас з учорашнього сніданку залишилося трохи яєчні. Такий формат підійде і для лаваша. Наріжемо на 4 частини чері. Розділимо на пластинки відварну червону рибу (піде і слабосолона). Додамо в миску горошок зелений. От і все. З’єднаємо соус соєвий (не переборщіть!) і оливкове масло. Заправимо цим салатик. Його можна навіть на роботу брати!

Готуємо простий і смачний салат з червоною рибою, помідорами і огірками

У цьому салаті всі приголомшливо смачно – і рибка (краще — слабосолона), і овочі, які будуть ідеальні і взимку, і влітку. Салатик сподобається тим, хто худне.

Інгредієнти для приготування

  • Червона риба (слабосолона) – 200 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Зелена цибуля – кілька пір’я
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Сир – за смаком
  • Оливкову олію і спеції – за смаком

Покрокове приготування страви

У цьому салаті рибку разрежем на довгі смужки, а потім розділимо на кубики. Огірок теж разрєжєм уздовж, а після – на шматочки по формату риби. Помідори нарізати часточками. Болгарський перець, очистивши від насіння і плодоніжки, розділимо навпіл, а потім на пластинки розміром з рибні. Беремо зелену частину цибулі і ріжемо на шматочки довжиною 3-4 сантиметри. Натремо сир крупно. Чим заправляти будемо? Можна сметаною, щоб не як у попередніх рецептах. Але все ж без оливкового масла в рибному салаті не обійтися – змішаємо його з гострими спеціями (можна спеціальними) і заправити.

Салат шарами з червоною рибою і курячими яйцями Ніжний для всієї родини!

Незважаючи на гостру заправку, салат виходить саме таким, як я його і назвала. Його полюблять всі, хто стежить за фігурою і взагалі намагається харчуватися правильно.

Що потрібно?

  • Червона риба (слабосолона) – 200 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Перець болгарський – 50 гр.
  • Сир – 150 гр.
  • Цибуля зелена — за смаком
  • Сметана – 70 гр.
  • Гірчиця – за смаком
  • Перець мелений – за смаком.

Як зробити блюдо швидко і смачно?

Салат з розряду листкових. Тому спочатку все приготуємо, а потім почнемо складати. Варені яйця подрібнити і викладемо першим шаром. Зробимо заправочку з гірчиці і сметани з перцем. Наріжемо дрібненько цибулю зелений перець солодкий. Змастимо яйце заправкою і викладемо цибулю з перцем, і їх заправимо. Дрібно нашатковану червону рибу покладемо на овочі. Зверху викладемо тертий сир. Якщо залишиться яйце, можна присипати їм салатик.

Ситний Салат з сьомгою та бринзою

Ситний – тому що в салаті багато інгредієнтів, які і самі по собі наситять, і будь-яку страву зі своєю участю зроблять смачніше і ще ситніше. Швидко. Смачно. Оригінально!

Що потрібно?

  • Червона риба – 150 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Бринза – 100 гр.
  • Цибуля порей – 1 шт.
  • Селера — стебло
  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Спеції та зелень – за смаком

Як приготувати Ситний салат?

Спочатку поставимо варитися краснуюрыбу (нарізану кубиками) – хвилин 10, і вона готова. Нехай остигає. Наріжемо кубиками і болгарський перець. Додамо до нього бринзу, нарізавши її соломкою. Стеблина селери поріжемо впоперек – вийдуть симпатичні полукружочки. Цибуля порей, тонко подрібнений, буде і прекрасно виглядати, і поєднуватися з іншими продуктами. Відварені круто зварені і охолоджені яйця розітремо і заправити спеціями зі сметаною. Всім цим заправимо салат, додамо зелені.

Поділитися: