Швидкий суп з молюсками –

Морепродукти рекомендовані в багатьох випадках. Вони поживні, мають масу корисних властивостей, але залишаються легкими. Суп з молюсками можна приготувати досить швидко, якщо вже є попередньо зварений курячий бульйон.

продукти:

  • молюски консервовані – 200 г;
  • бульйон курячий знежирений, несолоний – 1 ст .;
  • молоко незбиране – 2 ст .;
  • по столовій ложці дрібно нарізаного зеленого лука і петрушки;
  • масло вершкове несолоне – 2 ст. л .;
  • борошно цільнозернових – 1 ст. л .;
  • щіпка чорного перцю, сіль за смаком.

готуємо:

  1. У підходящої каструлі на вершковому маслі протягом хвилини припустите зелену цибулю з борошном і сіллю.
  2. Вилити бульйон, потім молоко, довести до кипіння.
  3. Викласти молюсків, поварити за інструкцією.
  4. Спробувати суп, посолити при необхідності, поперчити, додати нарізану петрушку.


Вийде чотири порції відмінно збалансованого страви. У кожній порції: 11 г білків, 6 г жирів, 9,5 г вуглеводів і 130 ккал.

Поділитися: