Желе яблучне діабетичне –

У цьому чудовому десерті є користь фруктів, але немає цукру. Солодкість досягається використанням замінника. Оригінальний рецепт передбачає використовувати стевію, яка не містить вуглеводів. В інших випадках може знадобитися невеликий перерахунок

продукти:

  • яблука – 0,5 кг;
  • вода – 0,6 л;
  • стевія – третина чайної ложки;
  • желатин – 15 г;
  • трохи кориці.

готуємо:

  1. Очищені від шкірки і сердцевінок яблука порізати часточки, покласти в воду, додати стевію, зварити.
  2. Розм’якшені яблука вийняти з каструлі і перетерти через сито.
  3. Желатину дати розбухнути по інструкції на упаковці. З’єднати з яблучним пюре, додати корицю, розмішати.
  4. Розкласти масу по формах, дати застигнути в холодильнику. Насолодитися чудовим десертом.


На 100 г желе припадає 26 ккал, БЖУ відповідно 1,35, 0,18 і 4,4 г

Поділитися: